Blad gedenkboom bestellen

Nabestaanden hebben niet altijd een vaste plek waar ze een overledene kunnen gedenken. Met de gedenkboom willen we nabestaanden een plek bieden om even stil te staan bij een dierbare. Bijvoorbeeld wanneer de as is verstrooid. Of wanneer iemand in het buitenland of elders begraven ligt of een graf niet meer bestaat.

Stijlvol monument
De gedenkboom staat in de urnentuin van de begraafplaats. Het is een stijlvol en fier monument, net als een echte boom en staat op een robuuste sokkel. Aan de takken worden metalen blaadjes bevestigd, waarin naam en geboorte- en sterfdatum van de overledene zijn gegraveerd.

Cortenstaal
De boom is gemaakt van cortenstaal en ontworpen door José Visser. De blaadjes zijn vervaardigd uit koperkleurig aluminium.

Periode en Tarieven
Een gedenkblad kan voor vijf, tien, vijftien of twintig jaar worden aangebracht, deze periode kan worden verlengd. Na bestelling is het blad binnen veertien dagen beschikbaar. Het bevestigen aan de gedenkboom gebeurt in overleg met de aanvrager.

De tarieven zijn: 5 jaar € 30– , verlengen per 5 jaar € 15,–   Deze kosten zijn inclusief blad, graveren en montage. Bestellen kan door het downloaden, invullen en opsturen van bijgaand aanvraagformulier naar info@rkbegraafplaatsvelp.nl of naar Dr Van der Feltzlaan 10 6882 KM Velp. Mocht u daarbij problemen ondervinden, laat het ons weten, dan zorgen we voor een alternatieve oplossing. .